Kurser


Vi genomför efter önskemål olika kurser för andra än ägare av Gottandsvalpar. Kurserna är inriktade mot retrieverarbete. Vi har som grundprincip att alltid vara två ledare vid kurserna för att kunna genomföra övningar av högsta kvalitet. Kurserna bygger på inlärning genom positiv förstärkning. Nedan finns exempel på kursupplägg.


  • Nybörjarträning. Det optimala ur vårt perspektiv är att börja med grupper som är nybörjare (t.ex. köpare till en kennels valpkull) eftersom det är mycket viktigt att grundträningen görs på rätt sätt. Därefter kan gruppen genomföra fortsättningskurser med målet att få en fulltränad apportör.


  • Avancerad träning. Vi genomför även mer avancerade kurser för grupper som så önskar, där ingår dirigering på land och vatten samt olika walkupövningar.


  • Workingtest. Utifrån vårt deltagande och erfarenheter av många workingtest  ordnar vi också särskilda workingtestkurser.


  • Individuell coachning. Vi kan också ordna med individuella upplägg där vi coachar enskilda ekipage.Om du tycker detta låter intressant får du gärna höra av dig till Jens så kan vi diskutera upplägg och priser. Om du vill ha referenser kan vi ordna det.